22 Kasım 2017 Çarşamba (yarın) Ankara'da okullar tatil mi

Ankara'ya mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışı sonrası başkentteki öğrenci ve veliler 22 Kasım 2017 Çarşamba günü Ankara'da okullar yarın tatil mi sorusunun yanıtını merak edip araştırmaya başladı

22 Kasım 2017 Çarşamba (yarın) Ankara'da okullar tatil mi

Ankara'da bugün mevsimin ilk karı yağdı.

Edinilen bilgilere göre, kar yağışı Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Altındağ, Elmadağ, Balâ, Kızılcahamam, Çamlıdere, Haymana ve Gölbaşı ilçelerinde etkili oldu.

Kar yağışı sonrası Ankara'da yaşayan öğrenci ve veliler, Ankara'da okullar yarın tatil mi sorusuna cevap aramaya başladı. Peki 22 Kasım 2017 Çarşamba günü Ankara'da okullar tatil mi? İşte ayrıntılar

ANKARA'DA 22 KASIM 2017 ÇARŞAMBA (YARIN) OKULLAR TATİL Mİ

Ankara için Meteoroloji tarafından kar yağışı ve soğuk hava uyarısı yapılmıştı. Vatandaşlara uyarılar yapılırken, beklenen kar yağışı bugün kentte etkili oluyor.

Ankara'da birçok ilçesinde kendisini gösteren kar yağışı öğrenci ve velilerde okulların yarın tatil olup olmadığına ilişkin merakları arttırdı. Peki 22 Kasım 2017 Çarşamba günü (yarın) Ankara'da okullar tatil mi?

Konuyla ilgili il milli eğitim müdürlüğü, Ankara Valisi Ercan Topaca ve Ankara Valiliği tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Şu anki bilgilere göre Ankara'da yarın okullar tatil değil. Fakat gece saatlerine kadar gelecek bir açıklamayla Ankara'da okullar yarın tatil edilebilir.

22 Kasım 2017 Çarşamba günü Ankara'da okullar tatil mi sorusuna cevap niteliğinde yapılacak tüm açıklamaları bu haberimizde bulabilirsiniz.

ulusal.com.tr

ankara