Çılgın Kamp filminin konusu nedir? Çılgın Kamp'ın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Çılgın Kamp çocuk filmi mi?

Çılgın Kamp filminin konusu nedir? Çılgın Kamp oyuncu kadrosu...

Çılgın Kamp filminin konusu nedir? Çılgın Kamp'ın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Çılgın Kamp çocuk filmi mi?

Aynı mahallede yaşayan fakat anlaşamayan iki arkadaş grubu, bir yaz kampında biraraya gelir. Diğer yandan tek amacı büyük hazineyi ele geçirmek olan Azmanlar çetesi de hapisten kaçıp kampı ele geçirmeye çalışırlar.

Bu talihsiz rastlantı çocukları ve Azmanlar çetesini karşı karşıya getirince de iş başa düşer. Barış ve Savaş aralarında anlaşmaya varırlar ve Azmanlar çetesine karşı iş birliğine giderler. Küçük kafadarlar şimdi kampı onların elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girmeye hazırlanacaklardır.

Macera ve komedi türündeki çocuk seyirci kitlesine yönelik filmin yönetmenliğini Aram Gülyüz ve Emir Khalilzadeh beraber üstlenirken, senaryo ise Seçil Kahveci ve Serhat Kahveci'ye ait. Filmin yapımcılığını ise Kadraj Stüdyoları ve Hasan Köroğlu üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda; Burak Temiz, Eda Gülten, Murat Prosçiler, Yiğit Alp Karadayı, Ece Naz Mutluer, Furkan Şentürk, Volkan Ünal, Hamza Yazıcı, Emre Şen, Sertaç Ekici, Özge Dolay, Baran Çağlar, Batuhan Dindar, Lidya Pınar, Oğulcan Kaya ve Rahşan Fırtına yer alıyor.

ÇILGIN KAMP FRAGMANI

ulusal.com.tr

çılgın kamp