Abdulkadir Bahçe, son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı Doğubeyazıt’ta teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Abdulkadir Bahçe, memleketi Van’da son yolculuğuna uğurlandı. Sıcak temasların yaşandığı bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara da devam edildi.

Ağrı’daki terör saldırısında yaralanan ve hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Abdulkadir Bahçe, memleketinde toprağa verildi.

Uzman Onbaşı Bahçe, Doğubeyazıt'ta teröristlerin yola tuzakladığı bombnın patlatılması sonucu şehit olmuştu. Van’ın Erciş ilçesi Büyük Hafız Camisi’nde tören düzenlendi.

Silah arkadaşları ve hemşerileri Bahçe’yi son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Şehit Uzman Onbaşı Bahçe’nin naaşı, Halim Hoca Mezarlığı'na defnedildi.

Yurt çapında bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar da sürüypr. Amanos Dağları’na hava harekatı düzenlendi. Daha sonra bölgede arazi araması yapıldı. 1 terörist etkisiz hale getiridli. Çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Bu görüntüler de Erzincan'ın Kemah ilçesinden. Jandarma komando timleri ile güvenlik korucularından oluşan karma birlikler, 2 bin 500 metre rakımda operasyon yürütüyor.

Zor arazi, hava ve iklim şartlarında yer yer derinliği bin metreyi bulan sarp ve kayalık arazi kesiminde arama tarama yapıldı. Dereköy bölgesinde örgüte aitt sığınak ve depolar tahrip edildi.

ulusalkanal.com.tr

ağrı