Ampute futbolcu, az kalsın tek bacağından da oluyordu

KAYSERİ Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşan Pendik Engelliler Spor Kulübü oyuncularından sol ayağı olmayan 27 yaşındaki Hüseyin Türkmen, karşılaşma sırasında sağlam olan sağ ayağından sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Ampute futbolcu, az kalsın tek bacağından da oluyordu

Türkmen, "Az kalsın sağlam olan tek bacağımdan da oluyordum" dedi.

Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kayseri Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Pendik Engelliler Spor Kulübü, hafta sonunda Argıncık 2 No'lu sahada karşı karşıya geldi. Maçın 42'nci dakikasında ev sahibi takımın Kenyalı oyuncusu Safari ile Pendik'in takım kaptanı Hüseyin Türkmen'in girdiği ikili mücadelede Türkmen, sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi tamamlanan oyuncunun sağ ayağında doku zedelenmesi olduğu belirtildi. Takım kaptanı Türkmen, çıktıkları her maçta ambulansın hazır beklememesinden yakınarak şunları söyledi:

"Maçın 42'nci dakikasında bir sakatlık geçirdim. Sahada diğer maçlarda olduğu gibi bir ambulans beklemesini isteriz. Maçlar oynanırken saha kenarında bekleyen bir ambulans olmadığı için 112 Acil Servisi arayarak ambulans çağırdık. Gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildim ve tedavi altına alındım. Ayağıma aldığım darbe nedeniyle zedelenme söz konusu olmuş. Az kalsın yıllar önce trafik kazasında kaybettiğim sağ bacağımın ardından bu kez de sağlam olan sol bacağımdan olacaktım."

Kayseri Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Pendik Engelliler Spor Kulübü karşılaşması 1-1 sona erdi. DHA