Fatih Terim’in kızlarından duygulandıran paylaşım

Dün koronavirüse yakalandığını açıklayan Fatih Terim’in kızları Merve Çetin ve Buse Bahçekapılı hem sitem etti hem de duygulandıran paylaşımlar yaptı.

Fatih Terim’in kızlarından duygulandıran paylaşım

Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş - Galatasaray maçının öncesinde maçların durdurulması için çağrı yapmış ve koronavirüse karşı uyarmıştı. Türkiye’de vaka sayısının artmasına rağmen maçların iptal olmaması da birçok sporcu tarafından eleştirilerek karşılaşmalarda virüsün kolayca yayılabileceği vurgulanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Fatih Terim’den dün kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre korona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” açıklamasını yapan Terim’e geçmiş olsun mesajları yağmaya devam ediyor.

Terim’in bu açıklamasının ardından Amerika’da eşi ve çocuğuyla yaşayan büyük kızı Merve Çetin isyan etti ve "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" yazısını sosyal medya hesabından paylaştı. Çetin bunun üzerine sözlerine, “Gözümü kapatmaya korkuyorum, sana gelen bana gelsin Baba, bunun bile bile senin başına gelmesini de kaldıramıyorum, öfkeme ve tepkimed e engel olamıyorum, Rabbim korusun göz bebeğim” diyerek devam etti.

Terim’in diğer kızı Buse Bahçekapılı, "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz. Lütfen kalabiliyorsanız evinizde kalın, hiç biriniz bu korkuyu yaşamak istemezsiniz inanın bana, bakın sadece korku diyorum, lütfen yetkilileri dinleyin, LÜTFEN.” yazarak tüm sevenlerini duygulandırdı ve yaşadıkları ağır durumu göstererek daha dikkatli olunmasını tembihledi.

ulusal.com.tr

koronavirüs fatih terim buse terim