Zamanlaması manidar suç duyurusu

Yerel seçimlere iki gün kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek, Levent Kırca hakkında suç duyurusunda bulundu. İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca yarın saat 10:00’da Çağlayan Adliyesi’nde ifade verecek

Zamanlaması manidar suç duyurusu

Kırca 26.01.2014 tarihli Aydınlık Gazetesi’nde çıkan köşe yazısında, Tayyip Erdoğan’ın ‘ucube’ olarak nitelendirdiği sanatçı Mehmet Aksoy'un eseri "İnsanlık Anıtı"na İ.Melih Gökçek’in “Tükürürüm ben böyle heykelin içine” şeklindeki yorumuna cevap vermişti.

Kırca yazısında; “Melih’in dikkat ederseniz isminin başında bir ‘İ’ var. Bu ‘İ’ Melih’in iyi olduğunu göstermiyor. Peki, ne gösteriyor? Hani maçlarda taraftar hakeme bağırır ya. Bu ‘İ’ Melih’in isminin başındaki ‘İ’, diğer ismin baş harfi. Melih’e kızanlar bu ‘İ’yi, İ.Hakem de anlaşıldığı üzere çok kullandılar. Ben İ.Melih’i o anlamda kullanmayacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

Levent Kırca, İ.Melih Gökçek’in ‘dava açtığı ilk belediye başkan adayı’ olarak ifade verecek ve ardından bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

İşte İ. Melih Gökçek'in dava dilekçesi

ulusalkanal.com.tr

LEvent Kırca İ. Melih Gökçek