İzmir'deki terör saldırısında Vatan Partisi İlçe Başkanı Avukat Bülent Karagöz de yaralandı

İzmir'deki terör saldırısında Vatan Partisi İlçe Başkanı Avukat Bülent Karagöz de yaralandı

İzmir'de meydana gelen terör saldırısında Vatan Partisi Konak İlçe Başkanı Avukat Bülent Karagöz de yaralandı.

AMELİYATA ALINDI, SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastaneye kaldırılan Karagöz'ün ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AV. BÜLENT KARAGÖZ'DEN İLK MESAJ

Terör saldırısında yaralanan Vatan Partisi Konak İlçe Başkanı Bülent Karagöz kendisini ziyaret eden dostları aracılığıyla mesaj gönderdi.

Türkiye'nin büyük karara doğru ilerlediğini belirten Karagöz, bu yolda da bir takım bedeller ödeneceğini, bu bedelleri ödemeye her zaman hazır olduklarını söyledi. Karagöz, emperyalizme karşı yılmadan mücadele edeceklerini belirtti.

Karagöz'ü ziyaret eden dostları, durumunun iyi olduğu ve moralinin yüksek olduğunu açıkladı.

Av. Aydın Özcan'dan yaralılara ziyaret

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, adliye önündeki terör saldırısı sonrası yaralananları, tedavi gördükleri Ege Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Özcan, "Yaralılardan Vatan Partisi Konak İlçe Başkanı ve Avukat Bülent Karagöz, ameliyat oldu. Durumu iyi, hayati tehlikeyi atlattı. Diğer yaralı adliye çalışanları Funda Işık, Cansu Güler ve Gökhan Mertol'un da hayati tehlikesi yok. Yaralıların tedavisi sürüyor. 15 gün önce İzmir sosyal medyada hedef gösteriliyordu. 'Neden patlama olmuyor' deniyordu. Tekrar benzer paylaşımlar olduğu bilgisini aldım. Ülke çapındaki tüm savcıları göreve çağırıyorum" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

bülent karagöz izmir saldırı