Türk Kardiyoloji Derneği yemek kitabı hazırladı

Türk Kardiyoloji Derneği, kalp dostu beslenmeye dikkat çekmek için bir yemek kitabı hazırladı. "Kalp Dostu Yemek Tarifleri" adlı kitapta; kalp ve damar hastaları için lezzetli tarifler ile sağlık beslenmenin formüllerine yer verildi.

Türk Kardiyoloji Derneği yemek kitabı hazırladı

Türkiye'nin ilk kalp dostu yemeklerden oluşan kitabı 29 Eylül Dünya Kalp Günü'nde raflardaki yerini alacak.

Kitap, Türk Kardiyoloji Derneği, tarafından kalp dostu beslenmeye dikkat çekmek için hazırlandı.

Kalp Dostu Yemek Tarifleri kitabında hem tarif hem sağlıkla iligli bilgiler var.

Yemek blogu yazarı Nilgün Bodur ve diyetisyen Prof. Dr. Murat Baş yayına hazırladığı kitapta 8 prafesörün imzası bulunuyor. Kitapta sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri ve kalp dostu beslenme ile kalp ve damar hastalıklarını engellemenin veya geciktirmenin yolları anlatıldı.

Kalp Dostu Yemek Tarifleri Kitabı'nın tanıtımı Mutfak Sanatları Akademisi'nde yapıldı.

Ünlü isimlerin de destek verdiği kitapta yer alan tarifler ilk kez yapıldı.

ulusalkanal.com.tr