Kafalar Karışık filminin konusu ne? Kafalar Karışık filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Sosyal medya fenomenlerinin başrol oynadığı film büyük yankı getirdi! Bu akşam hangi kanalda yayınlanacak?

Sosyal medyadan çektikleri videolar ile adlarını duyuran Kafalar ekibi Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı'nın beyaz perdeye adım attığı film Kafalar Karışık'ın konusu ne? Kafalar Karışık oyuncu kadrosu... Kafalar Karışık bu akşam FOX'ta 20.30'da seyirci karşısına çıkacak.

Kafalar Karışık filminin konusu ne? Kafalar Karışık filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Sosyal medya fenomenlerinin başrol oynadığı film büyük yankı getirdi! Bu akşam hangi kanalda yayınlanacak?

6 Aralık 2018 tarihinde vizyona giren Kafalar Karışık filminin senaryosunu Büşra Nur Karahan ve Enver Sülük birlikte kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Yücel Yolcu oturuyor.

Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran filmin oyuncu kadrosunda ise; Atakan Özyurt(Atakan),Bilal Hancı(Bilal), Fatih Yasin(Fatih), Metin Akpınar(İsmet Dede), Erkan Can(Burhan), Güven Kıraç(İstihbaratçı Ümit), Feride Hilal Akın(Buse), Zuhal Yalçın(Neşe), Perihan Savaş(Buse'nin annesi), Cihan Ünal(Ünal), Selahattin Taşdöğen(Muhtar), Ruhi Sarı(Ferit),Ece Seçkin, Enes Batur,Uras Benlioğlu, Yusuf Aktaş, Nilgün Kasapbaşoğlu, Çağla Demirel, Kaya Giray, Şeyda Erdoğan, Erhan Yazıcıoğlu, Burak Tamdoğan ve Sabri Muran yer alıyor.

Filmin konusu ise; Kafalar Karışık, evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.

KAFALAR KARIŞIK FRAGMAN

ulusal.com.tr

Kafalar Karışık Kafalar Karışık fragman Kafalar Karışık oyuncu kadrosu kafalar karışık konusu