9 Ocak Pazartesi Sakarya ve Kocaeli'de okullar tatil mi

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı. Sakarya, Kocaeli ve daha birçok ilimizde yoğun kar yağışı hafta sonu etkisini gösterdi. Okula giden öğrenciler zor anlar yaşadı. Ve artık tüm veli ve öğrencilerin gözü kar tatili haberlerinde. Peki Sakarya, Kocaeli'de 9 Ocak Pazartesi okullar tatil mi?

9 Ocak Pazartesi Sakarya ve Kocaeli'de okullar tatil mi

Etkisi arttıran kar yağışında sonra velilier ve öğrenciler kar tatili haberlerini beklemeye başladı. Peki yarın (9 Ocak Pazartesi) Sakarya, Kocaeli'nde okullar tatil mi?

KOCAELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli’ni kaplayan yoğun kar yağışının ardından kent beyaza büründü. Sabah evlerinden çıkarak işe gitmek isteyen vatandaşlar, kar yağışı sebebiyle zorlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ana yolları açık tutmak için gece saatlerinden itibaren görev yaptı. Kentin yüksek kesimlerinde sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Kocaeli genelinde kar yağışı devam ediyor.

Kocaeli'de olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının yol açtığı buzlanma riski nedeniyle, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (özel rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.

Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

SAKARYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya'da olumsuz hava şartlarından dolayı bazı ilçelere ulaşım sağlanamıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapanan yolları açma çalışlarına devam ediyor. Peki bu olumsuz hava şartlarında Sakarya'da yarın okullar tatil olacak mı?

SAKARYA'da olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın il genelinde okullar tatil edildi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşerek olumsuz hava koşulları nedeniyle 9 Ocak pazartesi günü il genelinde tüm okulların bir gün süreyle tatil edilmesi kararını verdi

ulusalkanal.com.tr

sakarya yarın okullar tatil mi