Amasya Büyükkızılca'da Üretim Devrimi Kurultayı: Perinçek 17 Temmuz'da çiftçilerle buluşacak

Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi Kurultayları sürüyor. Kurultayın yeni adresi Amasya’nın Büyükkızılca Köyü olacak. 17 Temmuz saat 17’de yapılacak kurultaya Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katılacak. Kurultayda üreticilerin sorun ve çözüm yolları tartışılacak. Amasya’nın Perinçek’i beklediğini belirten Çiftçi Platformu Başkanı Ömer Sarı, tüm üreticileri kurultaya davet etti.

Amasya Büyükkızılca'da Üretim Devrimi Kurultayı: Perinçek 17 Temmuz'da çiftçilerle buluşacak

Çiftçiler Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile bir araya gelecek. Üretimin önündeki engel ve çözümler konuşulacak.

81 ilde iktidar hedefli örgütlenme atağı başlatan Vatan Partisi, Üretim Devrimi Kurultaylarına da devam ediyor. 21 Haziran’da Ankara’nın Polatlı İlçesindeki Üretim Devrimi Kurultayı’nda çiftçilerle bir araya gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bu kez Amasya çiftçisiyle buluşacak.

Doğu Perinçek, 17 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Amasya’nın Büyükkızılca Köyü’nde yapılacak Üretim Devrimi Kurultayı’na katılacak. Girdi maliyetleri ve borçların altında ezilen üretici kurultayda yaşadığı sorunlara çözüm aranacak.

Çiftçi Platformu Başkanı Ömer Sarı, büyük kurultay öncesi Ulusal Kanal’a konuştu. Sarı, Amasya halkının Perinçek’i beklediğini belirterek, ''Kurultayın amacı tabi ki Sayın Doğu Perinçek’in dediği gibi bizim tarım milli meselemiz. Tabi ki amacı şu: bizim sesimiz olmak, yetkililere bizim sesimizi duyurmak, bilgi vermek bilgi alışverişi, yani bir nevi Sayın Perinçek’in yapmış olduğu bu program bir dert ortağı. Çok teşekkür ediyoruz Sayın Perinçek’e bizi bu imkânı sağladığı için. Amasya’da çiftçilerimizi bekliyoruz'' dedi.

vatan partisi Doğu Perinçek amasya üretim devrimi ömer sarı Çiftçi Platformu Büyükkızılca Çiftçi Platformu Başkanı