Yok böyle montaj!

Yaşanan onca iş kazasından sonra Kayseri'de çekilen görüntüler bu kadarı da olmaz dedirtti. İşçiler bir binanın 4'üncü katına tabela asmak için öyle bir "güvenlik önlemi" aldı ki... Biz susalım görüntüler konuşsun...

Yok böyle montaj!

Bir arkadaşı bacağından diğeri belinden tuttu düşmesin diye. Tabela montajı yapmak için binanın 4'üncü katından aşağı sarktılar. Yürekleri ağızlara getirdiler.

Olayın yaşandığı yer Kayseri'nin Kocasinan ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bulunan bir apartman. 4 işçi,ellerinde matkap, apartmanın 4'üncü katındaki balokana tabela asmak için kolları sıvadı. İşçilerden biri, dış cepheyi matkapla delmek için balkondan aşağı sarktı. Düşmemesi için bir arkadaşı bacağından diğer arkadaşı ise kemerinden tuttu.

Yaşanan onca iş kazasından sonra işçilerin hiç bir önlem almadan çalışması görenleri hayrete düşürdü. Kimi olayı cep telefonuyla kaydetti, kimi ise işçilere tepki gösterdi.

4 işçi, uyarılara aldırış etmeden, gülümseyerek çalışmaya devam etti.

İnşaatlardaki kazalar en çok yüksekten düşmeye bağlı olarak gerçekleşiyor. Sadece Ekim ayında en az 35 inşaat işçisi hayatını kaybetti.

ulusalkanal.com.tr