Türkiye 29 Ekim'e hazır!

Haziran direnişine 3 şehit veren Antakya'da kutlamaların adresi Atatürk Anıtı olacak. Antakyalılar hep birlikte andımızı okuyacak. CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu bayram için yapılan güçbirliğine dikkat çekti.

Tekirdağ'da kutlamaların yanı sıra meşaleli yürüyüş yapılacak. Eğitim- İş Tekirdağ Şube Başkanı Hüseyin Eren de herkesi yapılacak bu kutlamaya çağıdı.

Kayısının diyarı Malatya ise "Cumhuriyet için Özgürlük Ekimi"inde buluşuyor. Kutlamada Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kırca da yer alacak. Usta oyuncunun sergileyeceği "İçerdekiler" oyunu valilik tarafından engellense de Malatyalılar bayramı kutlamada kararlı. Konuyla ilgili açıklama TGB Genel Sekreter Yardımcısı Kurtuluş Akkaya'dan geldi.

Muğla'nın efeleri de AKP tarafından okullarda yasaklanan andımızı okuyacak. Muğla ADD Şube Başkanı Avukat Burak Erbay bu yasakların mücadeleyi körüklediği görüşünde.

İşçi Partisi Antalya İl Başkanı Bayram Atasoy ise tüm halkı Antalya'da yapılacak 29 Ekim kutlamalarına çağırdı.

Adana halkı da Uğur Mumcu Meydanı'na cumhuriyet yürüşüyü yapacak. Mustafa Kemal'in askerleri, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri de mitingdeki yerini alacak. TEMAD Adana Başkanı Bülent Dönertaş da mitingdeki yerini alacak.

ulusalkanal.com.tr