Doğu Perinçek'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında Vatan Partisi'ni hedef alan sözlerine yanıt verdi. Perinçek, "Bahçeli'nin bu çıkışları MHP içerisindeki erimenin bir sonucudur" dedi. Vatan Partisi lideri, "Palavrayla milliyetçilik olmaz" diyerek Bahçeli'nin Kerkük, Musul iddialarını eleştirdi.

Doğu Perinçek'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt

Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da Rafet Ballı'nın sunduğu Çıkış Yolu programında gündemle ilgili sorulara çarpıcı yanıt verdi.

Perinçek, ABD ile yaşanan vize krizi, TSK'nın İdlib operasyonu, Devlet Bahçeli'nin 81 ve 82 nolu plaka iddiası, ABD'nin Türkiye'nin güneyindeki dolaylı işgal hareketleri, bölge ülkelerinin bu harekete karşı bir araya gelmelerini değerlendirdi. Doğu Perinçek Ülkücülerin Devlet Bahçeli'nin Kerkük ve Musul için kışkırtıcı sözlerinden dolayı Ülkücülerin Devlet Bahçeli'yi uyarmasını istedi.

Doğu Perinçek, Bahçeli'nin bugünkü grup konuşmasında suçlamalarını ise Lenin ve Mao ülkelerinde devrimi gerçekleştirmiş büyük insanlardır. Devlet Bahçeli'nin onları suçlayacağı yerde okuyup öğrenmesini tavsiye ederim.

Lenin olmasaydı Türkiye'de Kurtuluş savaşı olmazdı. En azından Kurtuluş savaşındaki yardımları hatırına bu suçlamaları yapmamalı.

Bugüne kadar hiç bir Vatan Partili ya da geçmişte İşçi Partili Ülkücü öldürmemiştir. Bunu kimse söyleyemez. Bu konuda bir mahkeme kararı yoktur. Cezaevinde bulunduğumuz süre içinde de ülkücüler bize karşı çok saygılı davranmıştır.

Perinçek'in yaptığı açıklamaların satırbaşları şöyle...

VİZE KRİZİ

Vize krizi Türkiye Amerika savaşının bir parçasıdır.

Bizim savaşımız AKP ile değil vatan büyünlüğümüz için Amerika ve onun piyonlarıyla savaşıyoruz.

Alman basınında Türkiye'ye karşı tavır değişiyor. Türkiye'nin bölgede terörle mücadelesi Alman basınında olumlu olarak yer aldı.

​DEVLET BAHÇELİ'YE YANIT

Devlet Bahçeli Amerika ve israil cephesinden savaşa sürüldü. Devlet Bahçeli Türkiye'nin ittifak sistemini dinamitleyecek bir görev yapıyor. Devlet Bahçeli Türkiye'nin ittifak sistemini dinamitleyecek bir görev yapıyor. Türkiye'nin, Suriye'nin, Irak'ın, İran'ın toprak bütünlüğü birbirine bağlı. Türkiye'nin Devlet Bahçeli'yi dizginlemesi gerek. Böyle olmaz! Bugün de Yunanistan cephesi açtı. Türkiye'nin, Türk Ordusu'nun yenilmesi için Bahçeli elinden geleni yapıyor. Bahçeli, Irak ve Suriye'nin dağılmasına seyirci. Bizim amacımız Türkiye'nin Vatan Savaşının başarıya ulaşması.

İDLİB OPERAYONU

İdlib operasyonu mutlaka Afrin'e uzanacaktır. Astana süreci askeri işbirliğine dönüştü. İdlib harekatı dünyada dengeleri değiştirecektir.

VATAN PARTİSİ'NİN İRAN ZİYARETLERİ

Vatan Partisi'nin İran ziyareti ve temasları Ankara-Tahran işbirliğine çok önemli katkı sağladı. Vatan Partisi'nin İran ziyareti sonrası İran'ın önceliği değişti ve İkinci israil'e karşı kararlı duruş politikası benimsendi.

ABD BÖLGE ÜLKELERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

ABD'nin her adımı bölge ülkelerini birleştiriyor. İsrail İran ile savaya girerse ağır kayıplar verir.

YENİ MÜFREDAT

Atatürk düşmanlığı düşmana yarar. Atatürk Türkiye'deki en büyük birleştirici güçtür. Bu dönemden Atatürk'süz çıkılamaz.

KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde Twitter'dan yaptığı "ABD, AKP Hükümeti ile anlaşmazlığının faturasını 80 milyona kesmiştir. Bu krizin sorumlusu ülkemizi 3. dünya ülkesi haline getiren AKP'dir!" açıklamasına da tepki gösterdi.

Perinçek, "Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi parçalamak isteyen ABD'nin güdümünde." dedi. Bunları söylemek zorundayız; Kılıçdaroğlu'nun sözleri bozgunculuktur." dedi.

PROGRAMIN TAMAMI

ulusal.com.tr

devlet bahçeli vatan partisi Doğu Perinçek