PKK yine kaçırdı!

Genelkurmay Başkanlığı, Muş’un Malazgirt ilçesinde yaşayan 2 kişinin, 4 PKK’lı tarafından kaçırıldığını bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatıldı. TSK’nın açıklamasında, bölgede yapılan aramalarda çok sayıda mühimmat bulunduğu belirtildi.

PKK yine kaçırdı!

Genelkurmay Başkanlığı Muş’un Malazgirt ilçesi Hasanpaşa köyünde yaşayan iki kişinin, 4 PKK’lı tarafından kaçırıldığını açıklandı.

İnternet sitesinden yapılan açıklamada, kaçırılan yurttaşlar örgütün dağ kadrosuna götürülmek üzere kaçırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı.

Açıklamada ayrıca Hakkari ve Siirt illerinde yapılan aramalarla ilgili de bilgi verildi. Buna göre Hakkari’nin Şemdinli kırsalında iki mağarada arama yapıldı. Aramada havan, kaleşnikof tüfekleri, el bombaları, patlayıcı madde ve bunun gibi birçok mühimmat ele geçirildi.

Siirt’in Pervari kırsalında da “PKK’nın şehir yapılanmasına, toplumsal olaylarda kullanılmak üzere, iki minibüs ile silah ve mühimmat aktarılacağı” yönündeki ihbar değerlendirildi.Aramada, yol kenarına bırakılmış vaziyette, 100 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü ve bir adet el dürbünü ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan üç kişi, Pervari Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla 0serbest bırakıldı.

ulusalkanal.com.tr

pkk muş adam kaçırma