Perinçek oyunu kulllandı

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eşi Şule Perinçek ve Oğlu Mehmet Perinçek ile birlikte Beşiktaş Şair Nedim İlkokulu'nda oy kullandı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Perinçek’in açıklamaları şöyle:

Saltanat sahiplerinin çıktığı yer düşecekleri yerdir.

Önümüze bakacağız. Saltanat sahiplerinin çıktığı yer düşecekleri yerdir. Ne kadar yükseğe çıkarsa o kadar yüksekten düşecekler. Göreceğiz, Türkiye halkı bu saltanat sahiplerinin, Tayyip Erdoğan saltanatının sonunu getirecek, onları çıktıkları yerden aşağı indirecek. Kimsenin şüphesi olmasın.

Düzenlerinin bittiği yere geldik.

Düzenlerinin bittiği yere geldik sıcak para diktatörlüğü yürümüyor yürümeyecek büyük bir darboğaza girdiler kendileri itiraf ediyorlar. İkincisi Türkiye’yi bölmeye kalktılar, bu bölme planı da başarısız oldu, yürümüyor. Bu nedenle BOP eşbakşanlığı bitti.

BOP Eşbaşkanı’ndan cumhurbaşkanı olmaz.

BOP Eşbaşkanı’ndan cumhurbaşkanı olmaz. Başka yabancı bir devletin projelerinde görev alan, dolayısıyla yabancı bir devletin sıradüzeni içinde memurluk yapandan, bırakalım cumhurbaşkanını herhangi bir memur bile olmaz. Posta memuru da olmaz, kadastro memuru da olmaz, muhtar dahi olmaz.

Onlar cumhuriyeti yıkmaya kalktı, biz onları yıkacağız.

Türk milletine önümüze bakalım diyoruz. Cumhuriyeti yıkanların yıkılacağı bir döneme giriyoruz. Onlar cumhuriyeti yıkmaya kalktı, biz onları yıkacağız. Çıktığı yerden düşecek. Ne kadar yükseğe çıktıysa, o kadar yüksekten düşecek. Birinci kattan düşselerdi ayaklarını kırarlardı, Şimdi onuncu kattan düşecekler ve kafalarını kıracaklar.

ulusalkanal.com.tr

cumhurbaşkanlığı Doğu Perinçek seçim oy