Liderlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Zafer Bayramı'yla ilgili mesaj geldi. Perinçek "30 Ağustos mevziisi, Doğu Akdeniz’dedir, Suriye ve Irak’ın kuzeyindedir" açıklaması yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve diğer parti liderlerinden de mesajlar geldi.

Liderlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Perinçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajını Doğu Akdeniz üzerinden verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nin attığı tıvıtı paylaştı. Mesajda "Kurtuluşumuzun ve bağımsızlığımızın habercisi olan Büyük Taarruz‘un 98. yıldönümünde Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Bir mesaj da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan geldi. Karamollaoğlu, "Tarihi olayları, bir kutuplaştırma aracına dönüştürmek kimseye fayda sağlamaz. Bu tarih, hepimizin tarihidir; Malazgirt de bizimdir, 30 Ağustos da! Bu anlayışa ne kadar sahip çıkarsak; bu ülkede birlik ve beraberliği o kadar koruyabiliriz." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ise 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Malazgirt Zaferi'nin 949'uncu yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Erbaş, Türk milletinin zafer bayramlarını kutladı.

ulusal.com.tr

suriye ırak vatan partisi doğu akdeniz Doğu Perinçek