"Bucaspor forması giymek istemeyen varsa.."

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk yarısını 16 puanla düşme hattında bitiren, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci hafta maçında ise Aydınspor 1923'ü 2-0 yenen Bucaspor'da kadroya neşter vurulacak.

"Bucaspor forması giymek istemeyen varsa.."

Teknik direktör Suat Kaya şu anda 11 futbolcunun alacakları için Futbol Federasyonu'na başvurduğunu belirterek, "Top artık yönetimde. Bugünden itibaren Başkan Çetin Kayışlı yola devam edeceğimiz isimlerle anlaşmaya çalışacak. Ben pazar günü takımı toplayacağım. Herkesin tam kadro olarak tesislere gelmesini istiyorum. Ancak Bucaspor forması giymek istemeyenler varsa başkanımız gereğini yapacaktır" diye konuştu.

Sarı lacivertlilerde kaleci Ömer, sol bekler Abdullah ve Batuhan ile stoper Tahacan takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmiş, orta saha Berkin ise sözleşmesini feshetmişti. Aydınspor 1923 ile oynanan kupa maçında rakip takımın teknik direktörü Tolga Doğantez ile yaşadığı gerginliğe de açıklık getiren Kaya, "Doğantez, hakem tarafından tribüne gönderildi. Beni de bu gerginliğin içine çekmeye çalıştı. Oyuncusu Seçkin'e küfür ettiğimi iddia etmiş. Seçkin ondan önce benim oyuncumdu. Geçen sezon Göztepe'ye ben transfer ettirdim. Kendi futbolcuma küfür edecek kadar alçalmadım" dedi. Doğantez'in Suat Kaya'ya tribüne çıkarken, "Seni İzmir'de parçalatırım" dediği duyulmuştu. DHA