Zeynep, Benan'ın gerçek yüzünü gördü! Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Zeynep ile Mehdi birbirlerine olan duygularının keyfine varırken çevreleri karışmaya devam eder... Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zeynep, Benan'ın gerçek yüzünü gördü! Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zeynep’in dünyası, Mehdi’nin aşk itirafıyla iyice karışır. Bu duyduğunu kalbinde nereye oturtacağını bilemezken, kendi duygularıyla de yüzleşmeye başlar. Benal, bebeği için mahalleden ayrılma kararı alır. Ancak gidişi pahalıya mal olur.Nermin, yeni evinde bir davet düzenler. Zeynep’le Mehdi ne kadar görmezden gelmeye çalışsalar da aslında çok farklı insanlar oldukları tekrardan su yüzüne çıkar.

Zeynep ve Mehdi, Nermin’den gelen acil telefonla çiftliğe giderler. Açılan kapı, sırları da aralamaya başlayacaktır.

Nermin ise Ekrem'in kendisini aldattığını öğrenir. Fakat sevgilisinin kim olduğunu bilmez. Bu haberi ise ilk Zeynep'e verir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM İZLE

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 9. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Doğduğun Ev Kaderindir Doğduğun Ev Kaderindir fragman Doğduğun Ev Kaderindir izle