Hızlı ve Öfkeli yeni filmi ile geliyor... Hızlı ve Öfkeli'nin 9. filmi vizyona giriyor! Fragman izle... Han geri dönüyor!

Dünya çapında tanınan ve çok sevilen Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filminin fragmanı yayınlandı... Hızlı ve Öfkeli sevenlere müjde, filmde aksiyon sahneleri diğer filmlerine göre oldukça fazla... Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi belli oldu.

Hızlı ve Öfkeli yeni filmi ile geliyor... Hızlı ve Öfkeli'nin 9. filmi vizyona giriyor! Fragman izle... Han geri dönüyor!

Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Charlize Theron, John Cena, Nathalie Emmanuel'in oyuncu kadrosunda yer aldığı filmde en büyük sürpriz serinin sevilen karakteri Han'ın geri dönmesi oldu.

Yeni filmde; baş karakter Dominic Toretto'nun şimdiye kadar seride hiç gözükmemiş olan küçük kardeşi Jacob'un Dom'a karşı hırsı ve onu öldürme isteği işlenecek. Küçüklükten beri aralarında kıskançlık yaşanan iki kardeş, kozlarını paylaşacak. Sevdiği kadın ile evlenen Dom'un bir çocuğu olmuştur. Fakat rahat hayatının sonu kardeşinin dönmesiyle sona erer. Dom ve ekibi Jacob'a karşı kanlarının son damlasına kadar savaşır. Serinin daha önceki filminde bir araba patlaması ile Han öldü olarak gösterilmişti fakat fragmanda Han'ın geri döndüğü görülüyor.

Film 22 Mayıs 2020'de vizyona girecek.

HIZLI VE ÖFKELİ 9 FRAGMAN İZLE

ulusal.com.tr

Hızlı ve Öfkeli