Kahraman şehitlere veda

Türkiye bugün PKK'lı teröristlerin saldırılarında şehit olan 5 kahraman Mehmetçik'ini son yolculuğuna uğurladı. Onbinlerin katıldığı, cenaze törenlerinde "Kahrolsun PKK" ve "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez "sloganları atıldı.

Kahraman şehitlere veda

Konya, Adana, Kahramanmaraş, Bartın ve Zonguldak, bugün PKK'lı teröristlerin saldırılarında şehit olan 5 askerini son yolculuğuna uğurladı.

Diyarbakır Dicle Jandarma Komutanlığı'na düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hacı Osman Ayyıldız için binlerce yurttaş Konya'da saf tuttu.

Evli ve bir çocuk babası olan Ayyıldız, Konya Şehitliği'nde toprağa verildi.

Mardin Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım için memleketi Adana'da tören düzen düzenlendi.

Törene, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin katıldı.

Törenin ardından Şehit Yıldırım, Boztahta Mahallesi'ne defnedildi.

Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ı Kahramanmaraş'ta 10 bin yurttaş karşıladı.

Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Şehit Duyğal son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Sinan Oruç konvoy eşliğinde Bartın'a getirildi. Şehidin Bartın'daki ilk durağı babaocağı oldu. Babaevinde alınan helalliğin ardından şehit Uzman Çavuş Sinan Oruç, dev Türk bayrakları eşliğinde ebediyete uğurlandı.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Burak Saraçlı için Zonguldak'ta tören vardı.

3 yıldır Uzman Çavuş olan Şehit Saraçlı, Şırnak'a geçici görev ile gönderilmişti. Şehit için tüm Zonguldak bayraklarla donatıldı. Şehit Burak Saraçlı kılınan cenaze namazının ardından Hacımusa Mahallesi'nde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr