Vatan Partisi Adayları Bursa Kapalı Çarşı'da!

Bursa Vatan Partisi millet vekili adayları halkla buluştu.Bursa Vatan partisi il binasından bir gurup millet vekili adayları ve üyeleri yürüyerek Kayhan Çarşısına kadar bildiri dağıtarak esnaf ve alışverişe çıkanlarla sohbet etti.Bakırcılar Çarşısı’ndan Kayhan'a kadar yürüyen vatan partisi millet vekili adaylarına esnaf ve halk büyük ilgi gösterdi .

Vatan Partisi Adayları Bursa Kapalı Çarşı'da!

Vatan Partisi millet vekili adayı,Aileden yetmiş yıllık kapalı çarşı esnafı olan Şeref Akgün ve diğer millet vekillerine kapalı çarşı ve hanlar bölgesi derneği,ve kuyumcular derneği başkan ve yöneticileri kapalı çarşı girişinde çiçeklerle karşıladı.Vatan partisi 18 millet vekilinin de hazır bulunduğu esnaf ziyaretinde izdiham oluştu.

Kapalı Çarşı esnafları, ziyaret sırasında adaylara eşlik ederek Vatan Partisi adayları Şeref Akgün, Sezai Okay ,Semra Yılmaz, Halil Yeşilyurt, Mustafa Enver Yılmaz,Enver Camcı,Enver Saraçoğlu ,Aytaç Toker ,Emir Han da çaya davet etti. Emir Han esnafıyla uzun süre sohbet eden adaylar, kapalı çarşı hanlar bölgesindeki bütün esnaflar ve yurttaşlarla el sıkışarak vatandaşların ,Vatan Partisine oylarını istediler, Kapalı Çarşı Derneği yönetim kurulu adına, Kapalı Çarşı Müdürü Hurşit Küçük,Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Altıkardeş, esnaf ziyareti boyunca adaylara eşlik ettiler.”Birleşen Türkiye, Üreten Türkiye, Borç arama yok. Üretim var, Bolluk var,”diyen adaylar, esnaflara ;Vatan Partisinin Milli Hükümet Programından söz ederek, Türk Pazar ve çarşılarının nasıl canlanacağını anlatılar.

Vatan Partisi adaylarının Kapalı Çarşı ziyaretleri sırasında birçok vatandaş Vatan Partisi rozeti isteyerek yakalarına taktırdı. Vatan Partisi millet vekili adayları Emirhan,Karagöz Han,Koza Han ziyaretleri sırasında BURSASPOR amigosu Ardiles Vatan Partisine üye olarak rozet taktırdı. Ben bundan sonra vatan partisinin slogancı başı amigosuyum dedi. Salih Altıparmak