Bu hafta vizyona biri yerli 4 yeni film girdi! İşte o filmler

Vizyona bu hafta 1'i yerli 4 yeni film girdi

Bu hafta vizyona biri yerli 4 yeni film girdi! İşte o filmler

OSMAN PAZARLAMA

Recep İvedik film serisiyle Türk sinemasında en çok izlenenler arasında yer alan Şahan Gökbakar, yeni tiplemesi Osman Şaşmaz ile bıraktığı yerden devam ediyor.

Kardeşi Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Osman Pazarlama vizyona girdi. Film, Hayallerindeki kadınla evlenebilmek için büyük bir pazarlamacı olması gereken Osman Şaşmaz'ın kahkaha dolu hikayesini anlatıyor.

GİZLİ DÜNYA (ROOM)

Altın Küre Ödülleri'nden eli boş dönmeyen Lenny Abrahamson filmi Gizli Dünya (Room), bu haftanın 2016 Oscar adayı filmlerinden. Roman uyarlaması olan film, küçük çocuğu ile bir odaya hapsedilen annenin kaçış hikayesine odaklanıyor.

SAUL'UN OĞLU (SON OF SAUL)

Altın Küre'de yılın En İyi Yabancı Film ödülüne layık görülen Saul'un Oğlu , Türkiye sinemalarında da vizyona girdi. Laszlo Nemes filmi naziler tarafından toplama kampında iş yapmaya zorlanan esir Saul'un hayatının iki gününü konu alıyor.

AYI KARDEŞLER: KURTARMA OPERASYONU (BOONIE BEARS, TO THE RESCUE!)

Bu haftanın tek animasyonu olan Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu'nun yönetmenliğini Ding Liang ve Fuyuan Liu üstleniyor. Filmde Ayı Kardeşler ve arkadaşları, küçük Lola'yı kurtarmak için heyecan dolu bir maceraya atılıyor.

ulusalkanal.com.tr