Yaşar Okuyan'dan ameliyatı sonrası ilk mesajlar

Başarılı bir karaciğer ameliyatının ardından kameraların karşısına geçen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, gündeme dair mesajlar verdi. Tedavisinin sürdüğü hastanede Genel Yayın Yönetmenimiz Adnan Türkkan'sorularını yanıtlayan Okuyan, başkanlık sistemine karşı mücadeleye hazır olduğunu duyurdu.

Yaşar Okuyan'dan ameliyatı sonrası ilk mesajlar

Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Yaşar Okuyan, başarılı geçen karaciğer ameliyatının ardından ilk mesajlarını Ulusal Kanal aracılığıyla verdi.

Okuyan, tedavi gördüğü hastanede kameralar karşısına geçti, Genel Yayın Yönetmenimiz Adnan Türkkan'ın sorularını yanıtladı. Okuyan, ''Bu anayasa değişikliği hiçbir zaman bu ülkenin lehine değil" dedi.

Eski Bakan Okuyan, muhalefete uyarılar yaptı, başkanlık dayatmasına karşı nasıl mücadele edilmesi gerektiğini anlattı. Okuyan, ''Bu işi Erdoğan kavgasından çıkarmak lazım. Bu ince çizgi. Muhalefet yürüttüğünü sananlar işi Erdoğan kavgasına getiriyor. Bu durumda birçok kişi başka tutum alıyor. En çok ihtiyacımız olan şey Mustafa Kemal'in iradesi. 'Hayır' diyeceğiz elbette ama bunu düşmanın ABD'nin, CIA'nın, İngiltere'nin, İsrail'in beklediği şekilde bir kavganın yeniden ateşlenmesine katiyen izin vermemek lazım. İşte o zaman ülkeye zarar veririz. Bu noktada Vatan Partisi aynı düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan uzun yıllar MHP'de siyaset yapmış bir isim. MHP yönetimi ve Devlet Bahçeli'ye de sert sözler ile yüklendi. Okuyan, ''Bahçeli Türkeş'in dediği gibi MİT ile alakalıdır. Orada da kalmadı uluslararası istihbaratla alakalıdır. Devlet Bahçeli'nin bu yaptığı Türkiye'ye ihanettir. Altını çiziyorum, MHP'liler ve ülkücüler değil Bahçeli" dedi.

Yaşar Okuyan her zamanki gibi mücadeleye hazır. En kısa sürede sahaya ineceğini duyurdu. Başkanlık dayatmasına karşı görevimizi yapacağız diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

ulusal kanal adnan türkkan yaşar okuyan