Türkiye şehitlerini uğurladı

Türkiye şehitlerini uğurladı. PKK saldırılarında şehit olan 5 asker ve 1 korucu için törenler düzenledi. Binlerce yurttaşın katıldığı törenlerin ardından şehitler memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Türkiye şehitlerini uğurladı

Diyarbakır, Bingöl, Hakkari ve Batman'da PKK saldırısında şehit olan 5 Mehmetçik ile 1 korucusunu son yolculuğuna uğurladı.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Polat Özbek'e, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tören düzenlendi.

Törenin ardından şehidin naaşı Gebze Şehitliği'ne defnedildi.

Aynı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Adnan Uluışık ise kılınan cenaze namazı ardından Samsun Akören Mahallesi'nde toprağa verildi.

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde, PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Lokman Dargın, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Yıldız ise memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Siirt'te ise teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan geçici köy korucusu Kadri Yıldız, Batman'ın Gercüş ilçesinde Kürtçe ağıtlarla defnedildi.

ulusalkanal.com.tr

türkiye