'Vatan sevgimizi yok edemeyecekler'

Milli Anayasa Hareketi Eskişehir Temsilciliği, bölücü anayasaya karşı Eskişehir'de çalışmalara başlıyor.

'Vatan sevgimizi yok edemeyecekler'

Gizemgül Yavuz/ Eskişehir

Düzenlenen basın toplantısı ile Eskişehir Basını ile buluşan Milli Anayasa Hareketi, basın mensuplarına çalışmalarını ve amaçlarını anlattı.

Milli Anayasa Hareketi Eskişehir İl Temsilciliği adına konuşan Can Ayday, "“Anayasayı değiştireceğiz, Yeni Anayasa yapacağız” gayretinin altında, Büyük

Ortadoğu Projesi doğrultusunda etnik bölücülük, siyasal gericilik ve Lozan’ın

intikamını alma gerçeğinin yattığı bilinmektedir. Yeni Anayasa, dışı tatlı içi acı ilaç gibi bizlere yutturulmaya çalışılmaktadır. Bu nedenle, “Gayri Milli” olan bu Yeni Anayasa girişimine karşı durmak, biz vatanseverlerin en önemli görevi olmaktadır, olmalıdır." şeklinde konuştu.

27 Mart 2016 tarihinde Ankara'da gerçekleşecek olan Milli Anayasa Hareketi Genel Türkiye toplantısının, Türkiye'nin tarihini değiştireceğini ifade eden Ayday, "Biz İnönü Savaşları ile Türkün makûs talihinin yenildiği bu topraklarda yaşayan

Eskişehirliler olarak görevimizi yapacağız. Bizi bölemeyeceklerdir. Vatan sevgimizi yok edemeyeceklerdir." dedi.

Ayday, 19 Mart 2016 tarihinde Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleşecek olan, Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Av. Dilek Akagün Yılmaz ve Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin'in konuşmacı olarak katılacağı Milli Anayasa Hareketi Konferansı'na tüm Eskişehirlileri davet etti.

ulusalkanal.com.tr