Nihai karar için 2 gün sonra toplanılacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yönetiminin toplantısı 2 buçuk saatin ardından sona erdi. Kulüp, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye destek veren Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarına da teşekkür etti. Nihai karar Cuma günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında alınacak.

Nihai karar için 2 gün sonra toplanılacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli Yöneticilerin toplantısı gerçekleşti.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı. Kulüp yönetimi Aziz Yıldırıma'a destek olan Fenerbahçelilerin yanı sıra, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

Toplantıda "Öncelikle Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a verdiğiniz eşsiz destekten dolayı Divan ve Kongre Üyelerimize, Büyük Fenerbahçe taraftarına, ülkemizin dört bir yanından mesafe gözetmeksizin büyük katkı sağlayan derneklerimize, renk ve rekabet ayrımı gözetmeksizin Aziz Yıldırım'a destek olan başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve diğer kulüp taraftarlarına,bu kadar yüksek ve öngörülemez katılıma rağmen, bu buluşmanın herhangi bir olumsuzluk yaşanmaksızın tamamlanması için azami gayret gösteren tüm yetkilileri teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı bildiririz." denildi.

Toplantıda, Fenerbahçe açısından hassafd olan süreçle ilgili nihai kararın verilebilmesi için Yönetim Kurulu'nun Cuma günü yeniden toplanması kararlaştırıldı.

ulusalkanal.com.tr