''Vatan artık sahipsiz değil''

Vatan Partisi 29 Mart’ta Zonguldak milletvekilleri adaylarını törenle açıklayacak. Vatan Partisi Zonguldak İl Disiplin Kurulu Başkanı Remzi Demirci Zonguldak’ta ve Türkiye’de çığ gibi büyüdüklerini belirterek “Vatanın bir sahibi var artık. Ey vatan gözyaşlarını sil diyoruz çünkü seni kurtaracaklar geliyor. Vatan çok sahipsiz kaldı” dedi.

''Vatan artık sahipsiz değil''

Vatan Partisi 29 Mart’ta Zonguldak milletvekilleri adaylarını törenle açıklayacak. Vatan Partisi Zonguldak İl Disiplin Kurulu Başkanı Remzi Demirci Zonguldak’ta ve Türkiye’de çığ gibi büyüdüklerini belirterek “Vatanın bir sahibi var artık. Ey vatan gözyaşlarını sil diyoruz çünkü seni kurtaracaklar geliyor. Vatan çok sahipsiz kaldı” dedi.

Vatan Partisi Zonguldak İl Disiplin Kurulu Başkanı Remzi Demirci, 7 Haziran seçimlerinde barajı aşarak meclise gireceklerini söyledi.

Vatanın çok sahipsiz kaldığını ama artık bu vatanın bir sahibi olduğunu belirten Vatan Partisi İl Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Demirci, partinin Türkiye’de ve Zonguldak’ta adeta bir çığ gibi büyüdüğünü ifade ederek şunları söyledi:

29 MART’DA ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ ADAYLARIMIZI AÇIKLIYORUZ

Zonguldak’tan milletvekili aday adayı belirleme sürecimiz devam ediyor. Aralarında eski TTK müdürlerimiz var, şimdi isimlerini zikretmek istemiyorum. Vatan Partisi olarak Zonguldak’tan milletvekili aday adayı olarak çok sayıda talep var. Çok iyi, çok dürüst, Atatürkçü insanlar var ve 29 Mart’ta Zonguldak milletvekili adaylarımızı açıklıyoruz. Burada hem katılım töreni yapacağız ve hem de Milletvekili adaylarımızı açıklayacağız. Tabana mesajım Türkiye artık çaresiz değil. Türkiye’nin önünde Vatan Partisi olarak bir çareyiz. Ülkemizi sevenler, vatanı sevenler var. Büyük bir çığ gibi geliyor Vatan Partisi. Çok iyi işler yapacağız. Çok güzel işler yapacağız. Ve biz umutluyuz yani. Biz AKP’den korkmuyoruz yani. Biz çok umutluyuz yani. Türkiye’nin önünde güzel günler gelecek. En umutlu parti vatan partisidir. Biz çok umutluyuz ve ileriye gülerek bakıyoruz. Ve vatanın bir sahibi var artık. Ey vatan gözyaşlarını sil diyoruz çünkü seni kurtaracaklar geliyor. Vatan çok sahipsiz kaldı.

KİLİMLİ’DE İLÇE BİNAMIZI AÇACIIZ YAKINDA..

“İşçi Partisi, Vatan Partisi oldu. Ne değişti peki?” sorusuna Remzi demirci şu cevabı verdi:

“Türkiye’de sağcısı, solcusu hepsi şimdi Vatan Partisi çatısı altında toplanıyor. Şu anda çok büyük kitleler Vatan Partisi’nde toplanıyor. İşçi Partisi biraz aşırı sol gibi görünüyordu. Şimdi hem sağcısı, hem de solcusu, Yaşar Okuyan gibi eski MHP’lilerde partimize girdiler. Partimiz günden güne büyüyor. Zonguldak’ta da büyüyoruz. Çaycuma’da yeni şube kuruyoruz. Bakacakkadı’da açtık. Devrek, Ereğli hep büyüyoruz. Kilimli’de ki parti binamızı açacağız yakında. Arkadaşlarımıza görüşüyoruz. Önümüzde kilimli var. Kilimli bizim için çok önemli.

ATATÜRK’Ü CHP TABANI UNUTMADI AMA MERKEZ YÖNETİMİNİ UNUTTU

“Cumhuriyet Halk Partisi ile Vatan Partisi’nin farkı nedir?” sorusunu Remzi Demirci şu şekilde cevapladı:

Cumhuriyet Halk Partisi’nden bizim farkımız, biz Altı Ok’a daha çok sahip çıkıyoruz. Bizim yolumuz Mustafa Kemal’in yolu. Mustafa Kemal’in çizdiği yolu en iyi takip eden biziz. Zaten benim şahsi görüşüm Mustafa Kemal’i unutursak bu millet mahvolur.

Cumhuriyet Halk Partisi altı ok’u artık dile getirmiyor. Atatürk’ü CHP tabanı unutmadı ama merkez yönetimini unuttu.

SANDIĞA GİTMEYEN 20 MİLYON OYA TALİBİZ..

Biz sandığa gitmeyen 20 milyon insan var en az. Bunların oyluna biz talibiz. Ve kendi partisine istemeye isteye oy veren bir kitle var.Biz onların oylarını istiyoruz. Bizim amacımız vatanımız bölünmesin.

TÜRKİYE ARTIK ÇARESİZ DEĞİLDİR. ÇARE VATAN PARTİSİÐİR..

Biz Cumhuriyet Halk Partisi’ne alternatif parti değiliz. Biz Türkiye’yi kurtaracak partiyiz.

Biz sağ ve solu birleştiriyoruz ve şu anda Türkiye üretim ekonomisine geçmek zorunda. Türkiye şu an bir çıkmazda ve bu çıkmazdan tüm millete bir alternatif sunuyoruz. Millet artık çaresiz değil. Çare Vatan partisi’dir. Çünkü artık Türkiye tamamen bir kayaya toslamış vaziyettedir. Türkiye’de ve Zonguldak’ta çok iddialıyız. Biz sağ ve solu birleştiriyoruz ve şu anda Türkiye üretim ekonomisine geçmek zorunda. Türkiye şu an bir çıkmazda ve bu çıkmazdan tüm millete bir alternatif sunuyoruz. Millet artık çaresiz değil. Çare Vatan partisi’dir. Çünkü artık Türkiye tamamen bir kayaya toslamış vaziyettedir.

HDP BARAJI GEÇEMEZ, VATAN PARTİSİ BARAJI GEÇECEK VE MECLİSE GİRECEĞİZ

HDP Zonguldak’tan milletvekili adayı çıkartacak, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Remzi demirci şöyle cevap verdi:

“HDP aday çıkartabilir ama barajı aşamayacaklar. Biz Vatan partisi olarak Türkiye’de barajı aşacağız. HDP kesinlikle barajı aşamaz ve HDP’yi şu anda pompalıyorlar. Biz Vatan Partisi olarak 7 Haziran seçimlerinde barajı aşıp meclise gireceğiz. Biz sadece CHP tabanına ve sol seçmenden değil biz her kesimden oy istiyoruz. Bizim hedefimiz Türkiye’nin parçalanmasını önlemektir. Türkiye bölünmesin. Türkiye’nin alternatifi var artık. Kurtarıcısı var. Bu kurtarıcı Vatan partisi’dir. Adı üstünde vatan her şeyden önemli. Vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Seçimlerde barajı geçerek mecliste yerimizi alacağız”

Ercan DEMİR

gazeteyanki.com

vatan partisi milletvekili