Doğu Perinçek Perpa'yı ziyaret etti

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, İstanbul Sanayi Odası ve Kapalıçarşı'nın ardından bu kez Perpa Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti. PERPA yönetimi ile ortak açıklama yapan Perinçek, Türkiye'nin zor günleri üretim ekonomisi ile atlatacağını vurguladı. "Çarşı-pazarda bolluk ve şenlik olacak" dedi.

Önce tespit yaptı. Sonra çözümü açıkladı. "Ekonomik krizden korkmuyoruz" dedi, çarşı ve pazarlara bolluk sözü verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, İstanbul'daki seçim çalışmalarına hız verdi.

Perinçek, İstanbul Sanayi Odası ve Kapalıçarşı ziyaretinin ardından bu kez milletvekili adayları ile birlikte Perpa Ticaret Merkezi'ne gitti. 500 işyerinin bulunduğu Ticaret Merkezi'nde Vatan Partisi Liderini Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü ve yönetim kurulu üyleri karşıladı.

Yümlü'nün ardından konuşan Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, ekonomideki kötü gidişatı değerlendirdi. Krizden korkmadıklarını söyledi, Vatan Partisi'nin çözümünü açıkladı.

Perinçek," AKP yönetemiyor, diğer adaylar da batıdan medet umuyor" dedi. Üretim ekonomisin çarşı ve pazarlara bolluk getireceğini söyledi.

Siyasi gündeme ilişkin soruları da yanıtladı Vatan Partisi Lideri. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrrem İnce'ye Demirtaş sevdasından vazgeçin çağrısı yaptı.

Açıklama sonrası esnafla da görüştü Cumhurbaşkanı adayı Perinçek. Perpa esnafına bol ve bereketli işler diledi.

HABER: DENİZ ADALI - KAMERA: ŞENGÜL DERİN

ulusal.com.tr