Meclis bahçesinde 3 bin kişilik iftar

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın davetiyelerinde Atatürk'ün "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözüne yer vermediği iftar bu akşam verilecek.

Meclis bahçesinde 3 bin kişilik iftar

İsmail Kahraman'ın Meclisin resmi kimliğini temsil eden davetiyelerde Atatürk'ün "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözünü çıkardığı iftar daveti bu akşam verilecek.

Meclis personelinin günler öncesinden hazırlıklarına başladığı iftar yemeğine eski ve yeni milletvekilleri dahil 3 bin kişi davet edildi.

Geçmiş yıllarda meclis lokantası veya tören salonunun kullanıldığı iftar daveti bu yıl şeref kapısının önündeki açık alan hazırlandı. Meclis Başkanı Kahraman’ın oturacağı protokol masasıyla birlikte büyük boy 126 masa hazırlandı. Her masaya 10 kişinin oturabileceği davete bin 200 civarında davetlinin katılması bekleniyor.

3 bin kişiye davetiye gönderildi, Meclis'in bahçesinde büyük boyutlarda 126 masa kuruldu, çok sayıda garson görevlendirildi. İftar için bin 500 kristal bardak alındı.

Çok sayıda meclis çalışanının görevlendirildiği davet için bin 500 kristal bardak alındı. Davetlilere de oturacakları masalar whatapp üzerinden bildirildi.

TBMM Başkanı Kahrama'ın tepki çeken iftar yemeğine CHP'li vekiller ile başka programı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan katılmayacak.

ulusalkanal.com.tr