17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken cinayetinde yeni gelişmeler! Mustafa Yetgin tutuklandı

İstanbul Pendik'te lise öğrencisi 17 yaşındaki Helin Palandöken'i öldüren Mustafa Yetgin tutuklandı. Bu arada soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi

17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken cinayetinde yeni gelişmeler! Mustafa Yetgin tutuklandı

İstanbulPendik'te 1 kız öğrenciyi öldüren yanındaki 2 erkek öğrenciyi ise yaralayan 21 yaşındaki Mustafa Yetgin "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Lise öğrencisi 17 yaşındaki Helin Palandöken'in öldüğü, 2 erkek öğrencinin de yaralandığı olayda yeni gelişmeler yaşandı.

Buna göre, saldırgan 21 yaşındaki Mustafa Yetgin adliyeye sevk edildi.

Diğer bir gelişme ise yeni gözaltılar oldu.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Mustafa Y’yi aracıyla olay yerine getiren arkadaşı H.C ve olayda kullanılan silahı satan av bayii gözaltına alındı.

Mustafa Y emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermedi, bugün savcılığa sevk edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SALDIRGANIN İLK İFADESİ

Şüpheli Mustafa Yetgin'nin hakimlik sorgusunda, "Olayın hala şoku altındayım. Neyi nasıl anlatmam gerektiğini bilemediğim için şu ana kadar ifade veremedim. Helin Palandöken ve o esnada yanında bulunan kişilere av tüfeğiyle ateş ettiğimi kabul ediyorum. Bu av tüfeğini internetten satın almıştım. Ateş ettikten sonra da olay yerinden kaçtım. Sonrasında ne olduğunu ve ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Kafam çok karışık. Şu an söylediklerimden fazla bir şey anlatabilecek durumda değilim." dediği öğrenildi.

ulusal.com.tr

istanbul Pendik helin palandöken