Yozgat'ta MHP'de toplu istifa

MHP teşkilatlarında arka arkaya gelen istifa haberlerine MHP’nin kalesi olarak bilinen Yozgat Akdağmadeni teşkilatının istifası da eklendi.

Yozgat'ta MHP'de toplu istifa

MHP teşkilatlarında arka arkaya gelen istifa haberlerine MHP’nin kalesi olarak bilinen Yozgat Akdağmadeni teşkilatının istifası da eklendi. Teşkilat üyeleri, MHP Genel Başkan Yardımcılığından istifa eden Atilla Kaya’ya destek vererek Yozgat İl Başkanlığına istifalarını sundu.

İstifa dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

Ülkücüye eziyeti kendine hak gören ve yaptığı yanlışlardan sadece ‘Kandırıldık’ diyerek kurtulan bu arkadaşlar, ileride ‘bunlar da bizi kandırmış’ diyebilecekleri ve özünde hiç sevmedikleri MHP yöneticilerini yanlarına aldılar. Bizler ülkücü düşmanlarıyla beraber olamayacağımızı ve referandumda da hayır diyeceğimizi belirterek istifa ediyoruz.

‘HAYIR’ DİYECEĞİNİ AÇIKLADI

Aydınlık'ın haberine göre, öte yandan MHP Samsun İlkadım İlçe Başkanı Avukat Ali Korkmaz da referandumda ‘Hayır’ diyeceğini açıkladı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta “Bağımsız Meclis. Güçlü Başbakanlık. İşte ihtiyacımız olan bu” yazısını paylaşan Korkmaz neden ‘Hayır’ diyeceğini 7 madde halinde sıraladı.

O maddelerden bazıları şöyle:

Bu yasaya ihtiyaç yok. Ufukta ABD ve uzantılarıyla kavga varsa açık olun bu kavgada CHP’liler de yanımızda yer alır. Bağımsız Meclis, güçlü Başbakanlık... İhtiyacımız olan bu. Yeni yasa neden gerekli? Hiçbir açıklama, ikna edici gerekçe yok. Bu yüzden hayır diyorum...

ulusalkanal.com.tr

mhp başkanlık istifa Yozgat