Palyaçolar bayram öncesi çocukları sevindiriyor

Mersin'de gönüllü palyaçolar bayram öncesi çocukları sevindiriyor. Kapı kapı dolaşan palyaçolar çocuklara bayramlık ve oyuncak dağıtıyor. Antalya'da ise belediye ekipleri çocuklara bayram hediyesi dağıttı.

Palyaçolar bayram öncesi çocukları sevindiriyor

Mersin'de gönüllü palyaçolar, Ramazan Bayramı öncesinde kapı kapı dolaşarak çocuklara bayramlık ve oyuncak hediye ediyor.

Sosyal medya üzerinden bir araya gelip çeşitli etkinliklerde gösteriler yapan Mersin Gönüllü Palyaçolar Grubu, Koronavirüs salgını nedeniyle bunlara ara verdi. Gönüllü palyaçolar salgın sürecinde yardım faaliyetlerine odaklandı. Ramazan boyunca ihtiyaç sahipleri için erzak toplayıp dağıtan palyaçolar, bayram öncesinde de çocukların yüzünü güldürüyor.

Mersin Gönüllü Palyaçolar Grubu Başkanı Aysel Sevilgen, salgın nedeniyle etkinliklerine ara verseler de içlerindeki "palyaço sevgisinin" sürdüğünü söyledi.

Yaklaşık 200 kişinin yer aldığı ekip, 505 aileye erzak yardımında bulundu. 5 yıldır çocuklara oyuncak ve bayramlık dağıtan gönüllü palyaçolar, bu yıl da salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukları sevindirdi.

Antalya'da Akseki Belediyesi ekipleri de Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki çocuklara hediyeler verdi.

Ekipler, salgın nedeniyle dışarıya çıkmaları yasaklanan çocuklara oyuncaklar dağıttı.

ulusal.com.tr

Mersin