19 Aralık Pazartesi günü İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi

İstanbul ve Ankara'da kar yağışı başladı. Milyonlarca kişinin merak ettiği 19 Aralık Pazartesi günü İstanbul'da ve Ankara'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde... Ankara ve İstanbul Valiliği, İstanbul'da ve Ankara'da okullar tatil mi sorusuyla ilgili bir açıklama yaptı mı?

19 Aralık Pazartesi günü İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi

Kar yağmasının ardından Ankara'da ve İstanbul'da okulların 19 Aralık Pazartesi günü tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Peki 19 Aralık Pazartesi 2016 okullar tatil mi?

ANKARA VE İSTANBUL HAVA DURUMU

Kar yağışı İstanbul'u ve Ankara'yı etkisi altına aldı. İstanbul'da ve Ankara'da kar yağışının etkili olmasıyla birlikte okulların 19 Aralık Pazartesi günü tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Dondurucu soğuklarla birlikte İstanbul'da ve Ankara'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında yetkili kişilerce herhangi bir açıklama yapıldı mı? Öğrencilerin ve velilerin merak ettiği bu sorunun cevabı daha yetkililerce gelmedi.

İSTANBUL VE ANKARA'DA 19 ARALIK PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Soğuk hava Batı'yı etkisi altına alıyor. İstanbul da dahil olmak üzere bir çok ilde kar yağışı bekleniyor. Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi sorusuna yanıt herhangi bir kurumdan gelmiş değil. İstanbul Valisi Şahin ve Ankara Valiliği konu ile ilgili açıklama yaptığı anda haberimizden öğrenebilirsiniz. Kar yağışının etkisine göre 19 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil konusu belli olacak.

İSTANBUL, KAR MÜCADELESİNE HAZIR

İstanbul'da kar yağışının başlamasıyla belediyenin önlemleri de hız kazandı. Yol kenarında hazır bekletilen karla mücadele araçları, trafikte yaşanabilecek olumsuz bir duruma anında müdahale edecek.

İstanbul'da kar yağışının başlamasıyla karla mücadele önlemleri de tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlık ekipler, karla mücadele için gereken hazırlıkları yaparak yollardaki yerini aldı. İBB görevlisi Yaşar Yılmaz Güney, "Hazırlıklarımızı yaptık, güzergahlarımızda hazır bekliyoruz. Tuzlarımız hazır. Don ihtimaline karşı yolların temizliğini ve buzlamasını yapacağız. İnsanların güvenli şekilde yolculuk etmesini sağlayacağız" dedi.

ulusalkanal.com.tr