Meteoroloji'den Marmara ve Karadeniz için 'sis' uyarısı

Meteoroloji’den Marmara ve Karadeniz kıyıları için ’sis’ uyarısı geldi

Meteoroloji'den Marmara ve Karadeniz için 'sis' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz’de bulunan ve kıyı kesimler boyunca uzanan mevcut sis örtüsünün, gece saatlerine kadar Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında, yarın sabah saatlerine kadar ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında zaman zaman yoğunluğunu artırarak, etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, sis nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

BOĞAZ’DA GEÇİŞLER DURDURULDU

İstanbul güne sisle uyandı. Sabahın ilk saatlerinde evlerinden dışarıya çıkan vatandaşlar sisle karşılaştı. Araçlarıyla trafiğe çıkan sürücülerin sis nedeniyle zor anlar yaşadı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ekili olan sis nedeniyle görünmez olurken, sürücülerin sis farlarını yakarak ilerlediği görüldü.

İstanbul Boğazı’nda “kısıtlı görüş” nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu. İstanbul Liman Başkanlığı’nın açıklamasına göre, kısıtlı görüş nedeniyle saat 22.30’dan itibaren gemi geçişlerinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.

İstanbul Boğazı gemi trafiği