Uğurcan babasını bulabilecek mi? Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 11 Mayıs Pazartesi 2020 Esra Erol'da canlı özet

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 11 Mayıs Pazartesi 2020 günü neler yaşanıyor?

Uğurcan babasını bulabilecek mi? Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 11 Mayıs Pazartesi 2020 Esra Erol'da canlı özet

-20 yaşındaki Uğurcan Celepoğlu, doğduğundan beri hiç görmediği babasını bulmak için Esra Erol'a başvurdu. Annesi Nargüzel Celepoğlu tarafından geçim sıkıntıları nedeniyle yurda bıraktığını söyleyen Uğurcan, babasını görmek istiyor.

Annesinin kendisini ve kardeşini evden kovduğunu söyleyen Uğurcan, şimdi annesinin ev sahiplerinin yanında kalıyor. Ev sahibi Atiye ise telefon ile canlı yayına katıldı ve babasını bulmasının kendi fikri olduğunu anlattı. Atiye Hanım, Uğurcan ile ikiz kardeşi Emirhan'ın annesinden dayak yediğini de iddia etti. Annesinin sevgilisinden olan 5 yaşındaki çocuğun ise doğduğundan beri bakıcısı Leyla Hanımda kaldığı söylendi. Anne Nargüzel, 5 yaşındaki çocuğunu da bakıcısında bırakıyor.

Yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici ise yayına katılarak kendi 23 yaşındaki oğlunu kanser nedeniyle kaybettiğini ve eğer isterse onun arkasında olabileceğini söyledi. Esra Erol ise yayının destek telefonları nedeniyle kilitlendiğini söyledi.

-Yüksel Bey'in 27 yıllık karısı Fatma, yüzde 70 zihinsel engelli oğlunu da bırakıp Tuncay Şevik'e kaçtı. Evi terk ettikten sonra Yüksel Bey ile iletişim kuran Fatma, eşinin başka birisiyle kaçtığına inanmayınca birlikte çekilmiş fotoğraflarını attı. Bugün yayına canlı yayın ile katılan Fatma, Tuncay Şevik ile Facebook'tan tanıştığını ve o kişi için eşini bıraktığını anlattı. Bir seneden beri eşini aldattığını itiraf eden Fatma, oğlunu terk etmediğini, onu Yüksel'e bıraktığını söyledi.

ESRA EROL 11 MAYIS PAZARTESİ İZLE

ulusal.com.tr

esra erol Esra Erol izle Esra Erolda bugün Uğurcan Celepoğlu narguzel celepoglu Esra Erol uğurcan Esra Erol özet