Zalim İstanbul dizisinde yaşanan sahne seyirciyi isyan ettirdi

Kanal D’de her pazartesi ekranlara gelen Zalim İstanbul dizisinde dün seyircileri kızdıracak bir sahne yayınlandı. Kadın ve erkek ilişkilerinde ayrımcı bir dil kullanılarak çekilen sahne sonrasında dizinin yapımcısı Avşar Film çok konuşulanlar listesine girdi.

Zalim İstanbul dizisinde yaşanan sahne seyirciyi isyan ettirdi

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Agah ve Ceren karakteri arasında yaşanan gerginlik izleyenleri şaşkına çevirdi.

Basında kadın ve erkek eşitliğinin öneminin vurgulandığı bu dönemde Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah Karaçay karakteri, torununun annesi olan Ceren karakterinin yaptığı kötülükleri öğrendikten sonra ondan tüm ailenin önünde hesap sorar.

Ceren karakterinin de ailesinin oturduğu masada, Agah, kötülükleri yüzüne vururken Ceren’de kendini savunmaya geçer ve oğlunun bebeğine sahip çıkmadığını söyler, Agah’tan ise “Oğlumun koynuna girip ondan hamile kalmadan önce düşünecektin bütün bunları” cevabını alır.

Bu sahnenin ardından dizinin yapımcısı olan Avşar Film, Twitter’da çok konuşulanlar listesine girdi. Seyirciler, yapımcıların tüm kadınlardan özür dilemesini istedi.

ulusal.com.tr

kadın Zalim İstanbul