Doğu Perinçek'ten Afrin operasyonu açıklaması: Harekat yerinde ve zamanındadır

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Afrin'e yapılacak operasyon hazırlıklarını değerlendirdi, "planlanan harekat yerinde ve zamanındadır" diye konuştu. Perinçek'in hükümete uyarıları da vardı, "Afrin'de zafer kazanmanın formülü Suriye ile derhal işbirliği yapmaktan geçmektedir" dedi. Doğu Perinçek, Afrin harekatı için "tuzak" diyen CHP Genel Başkanı'nı ise sert sözlerle eleştirdi, Kılıçdaroğlu'nun Amerika ile aynı safta yer aldığını söyledi

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Türkiye'nin olası Afrin operasyonu ile ilgili konuştu. Suriye ile işbirliği çağrısı yaptı.

Amerika'nın bölgedeki tüm planlarının iflas ettiğini söyledi Perinçek, "Amerika geri çekilecek, PKK beyaz bayrak çekecek" dedi.

Perinçek, AKP'yi Suriye stratejisi konusunda net bir şekilde uyardı.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme sonrası yaptığı "Suriye'nin kuzeyinde sözü edilen türden bir güç oluşturulması hususunda bize danışılmadı" açıklamasını değerlendiren Vatan Partisi Lideri, açıklamayı "NATO Amerika'yı eleştiriyor" şeklinde yorumladı.

Vatan Partisi Lideri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Afrin operasyonu için "tuzak" değerlendirmesinde bulunmasını da eleştirdi.

Perinçek "Tuzak uyarısı Amerika'nın propagandasıdır" dedi.

Vatan Partisi lideri, CHP'nin Afrin operasyonuna karşı olduğunu belirterek "Bugün BOP eşbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

ulusal.com.tr

afrin vatan partisi Doğu Perinçek