Schumacher'in menajerinden yalanlanlama

Michael Schumacher'in ayağa kalkıp yürüdüğü hakkında çıkan haberlerin asılsız bir spekülasyondan başka bir şey olmadığı açıklandı.

Schumacher'in menajerinden yalanlanlama

Alman magazin dergisi Bunte'nin bu hafta kapaktan verdiği haberde Schumacher'in terapistler eşliğinde yürüyebildiği söylenmişti.

Ancak Schumacher'in menajeri Sabine Kehm bunun doğru olmadığını ve tamamen bir spekülasyondan ibaret olduğunu söyledi. Ayrıca bu tür haberlerin Alman pilotun fanlarını umutlandırarak onları yanlış yönlendirdiğini de sözlerine ekledi.

Kehm medyaya verdiği bilgilerde şunları söyledi:

"Ne yazık ki medyada çıkan Michael'in tekrar hareket edebildiği iddiaları doğru değil. Bu tür çıkan asılsız iddialar malesef bir çok kişiye sahte umutlar yüklüyor. Onun ve ailesi için bulunduğu durumda gizlilik çok önemli."

Michael Schumacher 2013 Aralık ayında geçirdiği kayak kazası sonrası komaya girmiş ve uzun süre sonra hastaneden ayrılarak evinde tedavisine devam edilmeye başlanmıştı.

Bu güne kadar Michael ile ilgili çok net bir haber alınamasa da hala hayata tutunmak için çabaladığı tüm fanları tarafından biliniyor.

( Türkiyef1)