FETö ve PKK operasyonu: 42 kişi gözaltında

Terörle Mücadele ekipleri yurt genelinde terör örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Kocaeli'nde FETÖ ve PKK'ya operasyon yapıldı. Kocaeli merkezli 8 ilde yapılan FETÖ operasyonunda aralarında üst düzey polislerin de bulunduğu 14 kişi, PKK operasyonunda ise terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen 28 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul'da ise ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'na saldırı yapacaklari iddia edilen 2 IŞİD'li tutuklandı.

FETö ve PKK operasyonu: 42 kişi gözaltında

Yurt genelinde terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK'ya yönelik iki operasyon düzenledi. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Kocaeli merkezli 8 ilde yapılan operasyonlarda üst düzey emniyet mensuplarının aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Çok sayıda Özel Hareket Polislerinin destek verdiği PKK operasyonunda ise, terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 28 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de de geçen hafta PKK lehine sokak eylemlerine katıldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişiden 3'ü tutuklandı. 2 şüpheli ise adli kontrol uygulaması ile serbest bırakıldı.

İstanbul'da da IŞİD’in ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’na saldırı yapacağı iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişinin emniyette verdiği ifadeler doğrultusunda, 2 kişi daha yakalandı. Adliye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

ulusalkanal.com.tr

paralel devlet yapılanması Fethullahçı Terör Örgütü çok sayıda gözaltı var