“Osmanım'ın“ sicili

Ergenekon savcılarının Osmanım diye hitap ettiği Danıştay katili Osman Yıldırım, ifadeleriyle Danıştay davasının Ergenekon davası ile birleştirilmesini sağladı. Şimdi ise Danıştay saldırısından beraat ettirildi. Peki kim bu Osman Yıldırım?

“Osmanım'ın“ sicili

"Osmanım"ın geçmişi, Danıştay cinayeti ve Cumhuriyet bombalarından ibaret değil. "Öz ablasını öldürmek", "öz yeğenini fuhuşa zorlamak" Osman Yıldırım'ın sicilindeki suçlardan sadece bir kaçı. Osman Yıldırım; sicilini, tutuklu yurtseverlere yönelik, "sizin kanınızı içeceğim" tehdidiyle ortaya koyan bir isim. Gelin, savcıların muteber tanığı Osman Yıldırım'ın siciline göz atalım.

Osman Yıldırım... Namı diğer, Osmanım... Danıştay hakiminin katili, Ergenekon savcılarının muteber tanığı...

Öz ablasını öldürdü... Yeğenini fuhuşa zorladı... Cumhuriyet Gazetesini bomladı... Danıştay cinayetini azmettirdi...

Ergenekon davasında hem sanık, hem tanık, hem gizli tanık...

Osman Yıldırım'ın 3 ayrı kimlikle verdiği ifadelerle Danıştay cinayeti Ergenekon davasına bağlandı. Bu sayede yurtseverlere binlerce yılı aşan cezalar verildi.

Ergenekon kararlarıyla beraat eden, muteber tanık Osmanım'ın sicili pek parlak değil. Kasten adam öldürme, fuhuşa zorlama, evrakta sahtecilik, ruhsatsız silah taşımak gibi bir çok suçtan defalarca mahkum oldu, cezaevine girdi.

İşte her defasında kolaylıkla salıverilen Osman Yıldırım'ın sabıka kaydı.

- 30 Aralık 2006 tarihinde kasten adam öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah taşımak suçundan 9 yıl hapis cezası

- Ablasını öldürmek suçundan 20 yıl hapis cezası

- Nüfus kâğıdında yaptığı sahtecilikten ötürü mahkûmiyet

- 14 Temmuz 1998 tarihinde öz yeğenine fuhuş yaptırmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası

Yıldırım, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Danıştay cinayetinin 27 Haziran 2008 tarihinde görülen duruşmasında Cumhuriyete ve Atatürk'e ağır hakaretler yağdırdı.

Ergenekon hakimlerinin beraat ettirdiği Osman Yıldırım, Danıştay Saldırısını azmettirdiğini ve Cumhuriyet Gazetesi'ne bomba attırdığını da bu davada itiraf etmişti.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini tanımadığımdan suçlamalarla ilgili savunma yapmayacağım. Ben Anadolu İslam Devletinin bir vatandaşıyım. Müslüman vatandaşlar üzerinde laik baskı kurmak isteyen Cumhuriyet Gazetesini üç kez bombalattım. Ayrıca Alparslan arkadaşıma Danıştay suikastını yaptırdım. İsim vermeden istinkâf ettiğim şahsı, ‘Kurtuluş Savaşı vermemiş, satış savaşı vermiş’, ‘İngiliz tetikçisi’ ve ‘İngiliz piçi’ olarak sıfatlandırdım.

"Osmanım" Ergenekon duruşmalarında da rahat durmadı. Defalarca tutuklu yurtseverlere fiili saldırılara kalkıştı. Son icraatı ise, "hepiniz kanını içeceğim" sözleriyle tutuklu yurtseverleri tehdit etmek oldu.

ulusalkanal.com.tr