Yasemin görecek mi? Gel Dese Aşk 2. bölüm fragmanı izle! Gel Dese Aşk dizisinin 1. bölümde neler yaşandı? Gel Dese Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Dün akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Gel Dese Aşk dizisinin konusu ne? Gel Dese Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlk bölümü seyirciler tarafından nasıl karşılandı?

Yasemin görecek mi? Gel Dese Aşk 2. bölüm fragmanı izle! Gel Dese Aşk dizisinin 1. bölümde neler yaşandı? Gel Dese Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Gel Dese Aşk'ın ilk bölümünde; Murat ve Yasemin yirmi yılı devirmiş, dostları tarafından parmakla gösterilen örnek bir çifttir. Derin(19) ve Ece(5) adında iki de kızları vardır. Oysa çizdikleri “mutlu aile” resmini gölgeleyen bir sır ilişkilerini içten içe yemektedir. Ece doğduğundan beri birbirlerine dokunmamış, birlikte olmamışlardır. Aşk evlerini çoktan terk etmiştir.

Oynadıkları evlilik oyununun olmazsa olmazı “mükemmel” organizasyonlardır. Yasemin Murat’ın yaklaşan yaş günü partisi için canla başla uğraşmaktadır. Murat ise işe güce dalmıştır. Mutsuz rutinlerini hiç tanımadıkları bir kız bozacaktır. Bahar!

Bahar, babasını hiç tanımadan annesi tarafından büyütülmüştür. Murat’ın ortağı Barlas’ın babası olduğunu öğrenince şirkete onunla yüzleşmeye gelir. Barlas tarafından kapı dışarı edilince şirkette Murat’la tanışır. Murat bu deli dolu kızdan etkilenir. Aşk Murat’ı çağırmış, gel demiştir. Murat aşkın rüzgarıyla sürüklenir, bir süre. Yanlış olduğunu bile bile. Çok geçmeden aklını başına toplar. Ne de olsa evlidir. Bahar’dan uzak durmalı, aşka karşı koymalıdır. Koyar da. Ta ki sürpriz partide her şey yerle bir olana kadar.

Dün yayın hayatına adım atan diziye izleyicilerden bu tür olayların normalleştirilmesi nedeniyle eleştiri geldi. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken Gel Dese Aşk'ın akıbetinin nasıl olacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

GEL DESE AŞK 2. BÖLÜM FRAGMANI

GEL DESE AŞK OYUNCU KADROSU

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy Kaçarski, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Buket Eker Kabal, Ebru Emre, Ayşe Defne Pirinçci ve Mehmet Atay ve Altan Gördüm

ulusal.com.tr

Gel Dese Aşk Gel Dese Aşk bahar Gel Dese Aşk yasemin