Cemaat operasyonunda sıcak gelişme

Adana'da yasadışı dinleme iddiasıyla gözaltına alınan 8 polis adliyeye sevk edildi. Eski Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin ile Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin'in de aralarında olduğu 8 polis sabah saatlerinde adliyeye götürüldü.

Cemaat operasyonunda sıcak gelişme

Adana'da yasa dışı telefon dinleme iddiaları ile ilgili gözaltına alınan polisler adliyeye sevk edildi.

Dün sabah saatlerinde gözaltına alınan 8 polis, bu sabah adliyeye götürüldü.

Eski Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin ile İstihbarat Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin'inde de aralarında olduğu polisler, Emniyet Müdürlüğü'nde bir gün sorgulandıktan sonra sabah Adana Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi.

Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından götürülen polisler, kontrolün ardından minibüslere bindirilerek Adana Adliyesi'ne götürüldü.

Eski Adana İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin, F tipi örgüte yönelik atamalar kapsamında görevden alınmıştı. Bilgin, önce Sosyal Hizmetlerden ve Polisevi'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'na, daha sonra da Polis Meslek Yüksek Okulu'na Öğretmen Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı.

Eski İstihbarat Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin de görevden alınarak Hassas Noktaları Korumalar Şube Müdürlüğü'ne atanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

cemaat operasyon