Tank Palet şartnamesi Beştepe'ye gönderildi! Tank Palet işçisine ne olacak?

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Tank Palet Fabrikası ihale şartnamesinin Cumhurbaşkanlığı’na gönderildiğini söyledi. Şartnamenin bir an önce açıklanmasını isteyen Bozal, 'Bize söylenene göre Tank Palet işçisi, kamu işçisi olarak kalmaya devam edecek' diye konuştu

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Tank Palet Fabrikası ihale şartnamesinin Cumhurbaşkanlığı’na gönderildiğini Ulusal Kanal’dan duyurdu.

Şartnamenin bir an önce açıklanmasını isteyen Bozal, Tank Palet işçisinin Bakanlık işçisi olarak kalmaya devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirme kararının Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından konuşmuştu. Erdoğan yapılanın bir özelleştirme olmadığını, fabrikayı BMC-Katar ortaklığına devrettiklerini açıklamıştı.

Henüz ihale şartnamesinin açıklanmadığı ve ihalenin yapılmadığı bir süreçte Erdoğan’ın fabrikayı devredecekleri adresi göstermesi tepkilere neden olmuştu.

Öte yandan Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Profesör Doktor Tülin Oygür, Türk Harb İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Sendika Başkanı Bayram Bozal ile bir araya gelen Oygür’ün gündeminde Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesi vardı.

HABER: TANSEV KARA

ulusal.com.tr

erdoğan beştepe Tank Palet