Şehir Tiyatroları Payidar Tüfekçioğlu için başsağlığı mesajı

Karaciğer nakli olmak için bir süredir donör arayan seslendirme sanatçısı, sinema ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şehir Tiyatroları Payidar Tüfekçioğlu için başsağlığı mesajı

Seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Karaciğer nakli olmak için bir süredir donör arayan Tüfekçioğlu, dün akşam saat sıralarında tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Üzücü haberi alan yakınları ve sanatçı dostları hastaneye akın etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Tüfekçioğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda "Türk tiyatrosu ve Devlet Tiyatrolarının değerli sanatçılarından Payidar Tüfekçioğlu ustamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Tüfekçioğlu için yarın saat 11:00'de Üsküdar'daki Tekel Sahnesinde anma töreni düzenlenek. Ardından da Çengelköy Mezarlığına defnedilecek.

Tiyatro ve sinema çalışmaları da bulunan Tüfekçioğlu, Hollywood filmlerinin önemli oyuncularının Türkçe dublajlarını yaptı. Tüfekçioğlu, Afife Tiyatro Ödülleri "En iyi Erkek Oyuncu" ve Avni Dilligil "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerine layık görülmüştü.

ulusalkanal.com.tr

vefat tiyatro Şehir Tiyatroları Payidar Tüfekçioğlu