Taşkın sert çıktı

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, bazı çevrelerin felaket tellalığına soyunup Manisaspor düşmanlığı yaptığını belirterek, "Bu takıma gönül vermiş gerçek taraftarları pazar günü Boluspor maçına bekliyoruz" dedi.

Taşkın sert çıktı

Giresunspor ve Albimo Alanyaspor'la oynadıkları son iki müsabakada iyi futbol sergilemelerine rağmen yenildiklerini kaydeden Taşkın, "Kadro genişledi, takım içinde rekabet arttı. İkinci yarının 8'inci haftasından sonra bu takmı kimse tutamayacak. Boluspor karşılaşması 6 puanlık maçlarımızdan biri. Maske takmadığına inandığımız gerçek taraftarları tribünlere bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Keciörengücü'nü deplasmanda 2-1 yenerek son 16'ya kaldıklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Son 16 turunda Tuzlaspor ile eşleştik. İstanbul temsilcisi ile deplasmanda oynayacağımız tek maçı kazanıp, son 8 arasına kalmayı hedefliyoruz" yorumunu yaptı.

Kupada sonuna kadar gitmek istediklerini belirten Başkan Abdullah Mergen ise, "Yeni transferler çabuk uyum sağladı. Sefa ve Gafurov, 40 yıllık Manisasporlu gibi oynadı. Takımın performansı umut verici. Son 8 arasına kalmak ve üç büyüklerden birini taraftarlarımıza izletmek amacındayız" ifadesini kullandı.

Mehmed Hakkı Özbayır

DHA