7 yaşına kadar lösemiyle savaştı! Acı haber geldi

1 yaşından beri lösemiyle savaşıyordu. 8 yaşında lösemiden kurtuldu, o mücadeleyi kazandı. O bugün karnesini alacaktı. Ancak 8 yaşındaki minik kahraman Melisa Küçüknazlı trafik canavarına yenik düştü. LÖSEV'in öğrencilerinden Melisa Küçüknazlı, evinin önünde yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

7 yaşına kadar lösemiyle savaştı! Acı haber geldi

Görüntüdeki minik yüreğin ismi Melisa Küçüknazlı. Henüz 8 yaşındaydı. LÖSEV sayesinde kansere karşı uzun soluklu bir savaş verdi ve o savaşı kazandı. Ancak trafik canavarı onun bugün karnesini almasına izin vermedi.

Özel LÖSEV'in minik öğrencilerinden Melisa Küçüknazlı evinin önünde oynuyordu. Arkadaşları yoldan geçen bir Ambulansı peşinden koşunca o da koşmaya başladı?. Ve Tam o sırada bir araç minik Melisa'ya çarpttı.

Hemen hastaneye kaldırıldı. Doktorlar hayata tutunması için tüm müdahaleyi yaptı. Ancak olmadı. Doktorların çabası sonuç vermedi. Melisa hayata döndürülemedi.

Melisa'nın kısa süren hayat hikayesi oldukça ilginç. Henüz bir yaşındayken bir çeşit kanser olan ve ilik nakli gerektiren HLH hastalığına yakalandı. Melisa 7 yaşına kadar bu hastalıkla savaştı.

1 yıl önce de kanseri yenmeyi başardı Melisa'nın minik bedeni. Ve o kaza yaşanmasaydı okuluna gidip karnesi alacaktı.

Haber duyulur duyulmaz Melisa'nın okulunda yas ilan edildi, sırasına beyaz karanfiller bırakıldı.

Melisa Sincan, Bağlıca Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Elvankent Mezarlığına defnedildi.

ulusalkanal.com.tr

acı haber geldi