Vatan Partisi adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldıracak

Vatan Partisi Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Füsun Özçelik Bağbaşı-Sarayevler ve Kınıklı Pazarında pazarcı esnafını ziyaret etti

Vatan Partisi adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldıracak

Pazarcılara ve esnaflara hayırlı iş ve bol kazanç dileyen Vatan Partililer pazarcılarla sohbet etti. Çocuğunun üniversiteden mezun olduğu halde iş bulamadığını belirten bir pazarcı. 6 Kişilik bir aileyiz. 2 çocuğum lisede 1' i ilkokulda. Diğeri de üniversite okudu ve Bilgisayar Öğretmenliği' ni bitirdi ama 84 puan almasına rağmen ataması yapılmadı. Ama bir yandan da milletvekillileri 7 Haziran' dan bu yana çalıştıkları 32 saat için 108 bin lira maaş alıyor. Bu ne yaman çelişki diye Vatan Partililere dert yandı.

İktidar olmaları halinde meclisteki adaletsiz gelir dağılımını sorununa çözüm getireceklerini ve milletvekili maaşlarının da en yüksek memur maaşını geçmeyeceğini belirten Vatan Partililer yoksulların da artık bu ülkede söz sahibi olması gerektiğini vurguladılar. Füsun Özçelik:"Üreten bir ülke zenginleşir. Bu zengin ülkede sermaye belli bir kesimin tekelinde olmayıp bütün halka emeğinin karşılığını alacak şekilde bölüştürülürse adaletsiz gelir dağılımı da ortadan kalmış olur." dedi. Vatandaşlardan destek sözü alan Güleç ve Özçelik; Sarayevler ve Kınıklı çalışmalarını sonlandırdı.