Kılıçdaroğlu'ndan koalisyon açıklaması: AKP-CHP koalisyonu...

Koalisyon senaryoları ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ile koalisyon seçeneğine de ihtimal verdi. "AKP-CHP koalisyonunun da koşulları vardır" diyen Kılıçdaroğlu, "Bugünden bu konuda bir şeyler söylemeyi doğru bulmuyorum. Sayın Davutoğlu'nun ne düşündüğünü görmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan koalisyon açıklaması: AKP-CHP koalisyonu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon senaryoları ile ilgili konuştu.

Milliyet gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu, AKP-CHP koalisyonunu da ihtimal dahilinde değerlendirdi. CHP Lideri, bunun koşulları olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Sayın Davutoğlu’nun ne düşündüğünü bilmiyoruz. Ne düşündüğünü bir görmemiz, dinlememiz gerekiyor. Her halükarda rezervlerimizi koruyoruz. Bir AKP-CHP koalisyonunun da koşulları vardır. Bugünden kalkıp bu konuda bir şeyler söylemeyi, ‘şöyle olacaktır’ demeyi doğru bulmuyorum. Her ortamın kendine göre koşulları vardır" dedi.

Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sert eleştirileri ile ilgili de konuştu. İyi niyetle bir teklifte bulunduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Aynı sertlikte bir cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Siyasette küslük olmaz" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

AKP CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koalisyon açıklaması