‘Cumhuriyetimizi yıkacak bir güç tanımıyoruz’

Vatan Partisi Eskişehir İl Örgütü, 1 Ağustos 2015 günü Ankara’da toplanarak yayınladıkları Merkez Karar Kurulu’nun bildirisini, basın mensupları ile paylaştı.

‘Cumhuriyetimizi yıkacak bir güç tanımıyoruz’

Gizemgül Yavuz/Eskişehir

İl binasında düzenlenen basın toplantısında, Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Erdönmez, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin PKK ve IŞİD gibi bölücü ve yobaz terör örgütlerine karşı iç ve dış cephede yürüttüğü mücadele, vatanımızın bütünlüğü, bağımsızlık ve barış için hayatî önemdedir. Bu savaş, “saray savaşı” değil, vatan savaşıdır. Edirne’den Van’a kadar bütün yurttaşlarımızın yüreği Mehmetçikle birlikte çarpmaktadır” dedi.

“AKP-PKK Ortaklığının ABD güdümündeki “Kürt Açılımı”, barış getirmemiş, ülkemizi kanlı süreçlerin içine itmiş ve iflas etmiştir” diyen Erdönmez sözlerini, “Vatan Partisi olarak, milletimizi ve bütün siyasal partileri hiçbir ayrım gözetmeden bölücü teröre karşı Türkiye Cephesi’nde birleşmeye çağırıyoruz. Bütün dünya bilmelidir ki, Cumhuriyetimizi yıkacak ve vatanımızı bölecek bir güç tanımıyoruz” şeklinde tamamladı.